MEK PEK

STORYTELLER KONCERT

Fra punk til Åh abe


Mek Pek spiller nye versioner af de sange, der hører til ROCK anekdoterne og røver-historierne, fra sit liv.

En intim koncert, hvor han har sin guitarist (Mads Fogt) med, sin trompet og gulvbas, samt en bunke gode sange og historier, fra barndommen i stor-kollektivet Toustrup mark, hippie-forældre, thylejr, spillesteder, bands og musikere han har spillet med.

Publikum vil høre om Lost Kids, Mek Pek Party Band, Kim Larsen, Hounddog Allstars (Thomas Helmig, Henning Stærk, Søs Fenger, Lis Sørensen, Peter A.G. m.fl.), Åh abe og alt det der foregik i kulisserne.


Det bliver både sjovt, rørende, interessant, chokerende, musikalsk og først og fremmest underholdende.

En tur down memorylane, fra punk til Åh abe, og alt det indimellem, ved siden af og op til i dag.

Publikumsreaktioner :


Carsten Overbye - Kameramand og TV producer

Skøn intim koncert her til aften med Mek Pek og Mads Fogt, hvor man fik hele turen fra punk til åh abe. Sjove, skæve, underfundige og lettere vanvittige historier tilsat en masse musik 🎶

Tjek dem ud på deres tur rundt i landet! Det er mega godt 🥳🎶🥂😃Claus Holm - Musik skribent og podcastvært

Hvis du er til Livemusik og sjove musikhistoriske anekdoter kan jeg på det varmeste anbefale Mek Pek 's Storyteller koncert. Med et liv som musiker, tv vært, skuespiller og børnebogs forfatter er der nærmest ingen grænser for hvad den mand har oplevet. Han har bevæget sig igennem Punken, Ska, Pop, Rock og Børnemusik sammen med det meste af den danske musik scene. Indimellem alle historierne fortolker Mek sammen med hans guitarist Mads Fogt  sange fra hele hans vilde karriere og det er nogle virkelig gode arrangementer de har fået lavet. Jeg havde hevet min 79 år gamle mor med som var vildt imponeret men jeg kunne lige så godt ha taget mine børn på 21 og 16 med og de ville også ha elsket det. Hvis showet kommer til et spillested i nærheden af hvor du bor bør du skynde dig ind og se det. Du vil ikke blive skuffet!!!

Kontakt

Ring eller skriv, så vi kan få en snak om dit arrangemenet.


tlf.: 40840264

email: booking@monkeymusic.dk